Etsimme vuorotteluvapaan sijaiseksi ajalle 1.7. – 31.12.2020

PROSESSI-/TUOTANTOTALOUSTYÖNTEKIJÄÄ TUOTANTOON JA VARASTOON.

Työtehtäviin kuuluu tuotantolinjastolla työskentelyä, linjaston vaihtoa, varastonhallinnassa avustamista. Etusijalla on hakija, jolla on kokemusta tuotannon ja prosessien suunnittelusta ja kehittämisestä sekä kokemusta kehitysprojektien eteenpäin viemisestä.

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Vaihtoehtoisesti voit olla vastavalmistunut tuotantotalouden osaaja. Tärkeintä on reipas ja ennakkoluuloton ote työhön ja hyvän tiimihengen omaava henkilö. Käytössämme on Enterprise-tuotannonohjausjärjestelmä, jonka aikaisempi käyttökokemus katsotaan eduksi. Myös trukilla ajotaito on plussaa.

Valittavan henkilön tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaiselle asetetut kriteerit, jotka löytyvät TE-keskuksen sivuilta. Haethan paikkaa pian, viimeistään sunnuntaina 21.6.2020. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Laita hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen info@lignellpiispanen.fi Lisätietoja tehtävästä antaa Controller Jusa Ruotsalainen puh. 0400-971374 tai sähköpostitse jusa.ruotsalainen@lignellpiispanen.fi

Oy Gust.Ranin/ Lignell & Piispanen on vuonna 1852 perustettu alkoholitalo ja maailman vanhin savolainen perheyritys. Menestyksemme perustuu kuuden sukupolven käsityötaitoon, pohjolan luonnon tuntemukseen, 100% läpinäkyvyyteen ja kestävän kehityksen periaatteiden kunnioittamiseen. Nykyaikaiset toimitilamme sijaitsevat Kuopion Siikarannassa.

SIVUSTO ON TARKOITETTU
18 VUOTTA TÄYTTÄNEILLE.
OLETKO TÄYSI-IKÄINEN?

KÄYTTÄMÄLLÄ SIVUSTOAMME HYVÄKSYT EVÄSTE- JA KÄYTTÖEHTOMME.